Farah Fathin Mansor: Pemenang Biggest Loser Wardina Safiyyah

wardina-biggest-loser40

Farah Fathin Mansor diumumkan sebagai penemang Cabaran Biggest Loser 6 minggu bersama Wardina Safiyyah dan Kevin Zahri pada jamuan makan malam atau acara penutup cabaran kurangkan berat badan yang bermula pada 23 March 2013 dengan sessi Jom Kurus.

Berikut adalah koleksi gambar dari jamuan makan malam santai di Ben’s Publika, Kuala Lumpur.

Pastikan semua semangat untuk kekalkan atau teruskan usaha untuk kurangkan berat badan ....

Pastikan semua semangat untuk kekalkan atau teruskan usaha untuk kurangkan berat badan ….

Turun tak berat badan?

Turun tak berat badan?


Rosnani Ayob: 62.4kg to 56.1kg..reduce 6.3kg

Rosnani Ayob: 62.4kg to 56.1kg..reduce 6.3kg

Jangan takut ....

Jangan takut ….

"Neeeeeeeeeext" ......

“Neeeeeeeeeext” ……

Inas Zulkifli - 77kg to 72kg ... ngam-ngam 5kg ...

Inas Zulkifli – 77kg to 72kg … ngam-ngam 5kg …

Suasama Bens Publika yang santai dan relaks.

Suasama Bens Publika yang santai dan relaks.

Zuhara: 93.3kg to 82.6kg...reduce 10.7kg

Zuhara: 93.3kg to 82.6kg…reduce 10.7kg

Farah Fathin Mansor: 84.7kg to 71kg..reduce 13.7kg.

Farah Fathin Mansor: 84.7kg to 71kg..reduce 13.7kg.

Berjaya ke tak nie?

Berjaya ke tak nie?

Berat sebelum eeeeerrr ....

Berat sebelum eeeeerrr ….

Makan malam ditaja oleh kevinzahri.com

Makan malam ditaja oleh kevinzahri.com

Anak sulung Wardina yang comel.

Anak sulung Wardina yang comel.

Mula-mula semua malu-malu but over time ... semua orang kongsi ilmu diet dan senaman.

Mula-mula semua malu-malu but over time … semua orang kongsi ilmu diet dan senaman.

Farah Wahida Mansor: 107.6 kg to 101.3kg

Farah Wahida Mansor: 107.6 kg to 101.3kg

Lepas dah timbang, semua happy boleh makan puas-puas.

Lepas dah timbang, semua happy boleh makan puas-puas.

Mana lagi nak dapat peluang bergambar mesra dengan Wardina?

Mana lagi nak dapat peluang bergambar mesra dengan Wardina?

Azrul Affendi pun join sekali. Beliau ada kongis kisah kejayaan kurangkan 30kg dalam 12 bulan di kevinzahri.com

Azrul Affendi pun join sekali. Beliau ada kongis kisah kejayaan kurangkan 30kg dalam 12 bulan di kevinzahri.com

Anak-anak Wardina turut join sekali.

Anak-anak Wardina turut join sekali.

Kaka sibuk mengira jumlah penurunan berat badan peserta.

Kaka sibuk mengira jumlah penurunan berat badan peserta.

Semua peserta wanita bersama Wardina.

Semua peserta wanita bersama Wardina.

Wardina crowning out champion ...

Wardina crowning out champion …

Wardina mengumumkan pemenang-pemenang.

Wardina mengumumkan pemenang-pemenang.

No diet today!

No diet today!

Casual but fun.

Casual but fun.

Turut diundang adalah Haffiz dan Azrul Affendi yang pernah kongsi kisah kejayaan kurangkan berat badan di KevinZahri.com

Turut diundang adalah Haffiz dan Azrul Affendi yang pernah kongsi kisah kejayaan kurangkan berat badan di KevinZahri.com

Memang seronok dapat bermesra dengan Wardina.

Memang seronok dapat bermesra dengan Wardina.

Azri dan Aida adalah peserta Cabaran iSihat musim ke3 dan dijemput kerana telah kurangkan berat badan paling banyak dalam 1 seminggu.

Azri dan Aida adalah peserta Cabaran iSihat musim ke3 dan dijemput kerana telah kurangkan berat badan paling banyak dalam 1 seminggu.

Semua peserta Wardina yang berjaya turun paling kurang 5kg dalam Cabaran 6 minggu bersama Wardina.

Semua peserta Wardina yang berjaya turun paling kurang 5kg dalam Cabaran 6 minggu bersama Wardina.

Bersama top 5 pemenang cabaran Biggest Loser Wardina Safiyyah.

Bersama top 5 pemenang cabaran Biggest Loser Wardina Safiyyah.

Great job Fathin.

Great job Fathin.

Our champion -  Farah Fathin Mansor yang kurangkan 13.7kg dalam 6-7 minggu.

Our champion – Farah Fathin Mansor yang kurangkan 13.7kg dalam 6-7 minggu.

Chaiyooooook!

Chaiyooooook!

About Kevin Zahri

I am a US certified personal trainer and nutritionist with over 10 years experience. Over the years, I have published over 10 books, written for Men's Health, other fitness and lifestyle magazines, hosted TV shows and appeared on various TV shows, programs and magazines. I am also an avid corporate wellness speaker and web entrepreneur. More about me here or follow me on Facebook or Twitter.

  • noriyusof

    Thanks for the information…tips yg sangat berguna untuk saya…tq so much. Tahniah kepada yang telah berjaya menurunkan berat badan dengan cara yg betul dan sihat…thums up!!! 5 stars…

  • Zuhara za

    Thanks for the wonderful experience!! Next time you see me mr.Kevin, I’ll be a lot smaller!! (Hopefully)

  • missrose

    waaahhh…teruja nye…macamana nak masuk program ni ye? ada open lagi x? ;)

  • lee zhen yuen

    tahniah

  • iqa

    Kevin buat la di johore program macam ni ??

  • chezzy

    farah fatin .. member ku dari darul ehsan …

  • Amal Anawa

    HOW TO JOIN THIS EVENT?…KALAU BOLEH NAK JOIN..SO IT’LL CHALLENGE ME UNTUK KURUS LAGII..

Ingin kurangkan berat badan? Jom sertai cabaran Jom Kurus bersama saya.