Updates and news about the upcoming launch of my health and fitness book, Fitness 24/7 dan Cergas 24/7.

Happy New Year Everyone,

For those who have purchased my book (Fitness 24/7 and Cergas 24/7), firstly all jutaan terima kasih dan following are some updates on my book, launch etc:

  • When will you receive the book?The book has been printed and the publisher will distribute secepat mungkin. Note that everyone that has pre-ordered will get invite to the book launch later this month.
  • When will the book launch?We are looking at the 3rd of 4th week of January. We are most likely to launch at Pavillion Kuala Lumpur
  • Any special freebies when buying the book?Mestila ada….see below ;)

Haven’t pre-ordered the book?

Ish ish ish….following is what you get when you buy the book through kevinzahri.com’s online store.

  • Discounted Price (pre-ordered only, once the book is out, price will change)
  • Free Adidas Vouchers (details soon)
  • Free Fitness Concept Vouchers (details soon)
  • Free 1-month gym membership from MXM Gyms (details soon)
  • Free Complimenaty Magazine (details soon)
  • Free Signed Copy by me :)
  • Discounts for 1-on-1 Consultations (details soon)
  • Discount on Fitness 24/7 Seminar (Starting Feb 2008, details soon)

Tunggu apa lagi, pre-order sekarang for only RM53.90 dengan shipping percuma di Semenanjung Malaysia.

Kevin Zahri

I am a US certified personal trainer and nutritionist with over 12 years experience. Over the years, I have published over 10 books, written for Men's Health, other fitness and lifestyle magazines, hosted TV shows and appeared on various TV shows, programs and magazines. I am also an avid corporate wellness speaker and web entrepreneur.

More about me here or follow me on Facebook or Twitter.

View all posts
  • susie

    hey kev,

    thanks a bunch for writing a book for us malaysians..i’m sure it’ll be a huge hit ;)

  • bad

    coupon2 tu semua pun akan ada selepas pre-order promotion ke bro?

  • susie – thanks for the feedback

    bad – everyone akan dapat the coupons. everyone that purchases through http://www.kevinzahri.com only, of course. Normal bookstores don’t carry this promo

  • nina

    kevin i nk tanye u bout fat burner yg i bli ni UN fat burner for women,recommended use 1tablet after meal,3times per day.ade side effects x if i take 2tablets?sumtimes i forgot i’ve already ate 1.

  • congrats bro

  • kir

    aritu saya tngok rancagan oh lelaki kat astro… kevin n Qhaidar jdi tetamu… keluar la alat senaman yg macam roler tu… ntah ape ntah nama benda tu… ntah knapa aku terasa yakin dgn benda tu… mngkin sbab badan kevin kot… esok aku terus cari barang tu… atu try buat benda tu… aduh susah gak nak buat senaman pakai benda tu.. tpi saya rasa nmpak keberkesanan benda tu… tima kasih kavin… skrg dah kuar lak buku24/7… aku mesti beli buku ni dpt gaji 24hb ni… sbab susah nak cari buku camtu dlm bahasa malaysia… maklum la bi saya ni kurang banyak… harap2 buku ni bole membantu… cara mcam mana nak beli paling mudah dan cepat… saya duk KL je… pegi kedai terus je kot lagi cepat… tapi kalau kevin ada leh gak ambik gmbar sekali… dah2.. panjang sgt aku mengarut ni… tima kasih kevin…