Saya ingin mengumumkan bahawa mulai 4 April 2011, harga baru untuk eBook Panduan Kurangkan 5kg Dalam 5 Minggu adalah RM30.

Saya ingin mengumumkan bahawa mulai 4 April 2011, harga baru untuk eBook Panduan Kurangkan 5kg Dalam 5 Minggu adalah RM30.

Kenapa naik harga?

Harga RM20 adalah harga pengenalan sejak bulan Jun 2010. Sejak itu kami sediakan pelbagai bonus seperti panduan eMail 1:1 untuk membimbing anda dalam usaha menurunkan berat badan, eBook percuma, video dan lain-lain lagi.

Saya naikkan harga supaya terus dapat membaiki perkhitmatan eBook dengan:

  • Selain tiga eBook bonus percuma, anda juga akan memperolehi eBook panduan diet secara percuma.
  • Saya akan terus memasukan video-video panduan kepada eBook
  • Excel spreadsheet akan digantikan dengan sistem diet online … probably melalui cekodok.com nanti. Semua pembeli eBook akan dapat access percuma nanti.

Tambah lagi RM10 untuk dapatkan kesemua eBook Kevin Zahri

Harga untuk pakej kesemua eBook saya (termasuk Panduan Kurangkan 5kg Dalam 5 Minggu) tetap sama – RM40. Dalam masa 1-2 bulan ini, saya akan terus publish beberapa eBook baru seperti “10 Kes Kajian Kejayaan Weight Loss”, “Panduan Senaman Weight Training” dan lain-lain lagi.

Kevin Zahri

I am a US certified personal trainer and nutritionist with over 12 years experience. Over the years, I have published over 10 books, written for Men's Health, other fitness and lifestyle magazines, hosted TV shows and appeared on various TV shows, programs and magazines. I am also an avid corporate wellness speaker and web entrepreneur.

More about me here or follow me on Facebook or Twitter.

View all posts
  • siddiqnasir

    Assalamualaikum,

    Bro Kevin,

    saya berminat nak dapatkan pakej RM40.boleh beritahu cara-cara pembayarannya dan bagaimana nak sahkan pembeliannya?

    (sebenarnya saya ada cuba hantar email pesanan ke sales@kevinzahri.com, tapi email tak dapat dihantar (undelivered))

    terima kasih,

  • nadia

    mcm ne nk beli buku ni?

    • Salam,Terima kasih for your email.Kalau anda ingin membeli ebook tersebut, hanya perlu bank-in RM30 ke mana2 akaun berikut:Maybank 514057176216 (Maxtrition SB) atauCIMB 12410001487209 (Kevin Zahri)Tapi, kalau andai nak beli kesemua eBook saya (ada dalam 11 eBook) dan sekaligus dapat upgrade percuma untuk eBook2 akan datang, anda perlu bank in RM40 sahaja.Nanti selepas dah email pengesahan pembayaran, eBook akan diaktifkan dalam beberapa jam untuk dimuat-turun. Let me know sekira anda ada apa2 pertanyaan.Regards,Kevin ZahriKevinZahri.com | facebook.com/zahri.kevin | twitter.com/kevinzahri

      • Rm 40 tuh sekali semua la ek means edisi bahasa melayu pun ade tuk turun 5kg tuh..then camne nk sahkan pembelian…

      • balqis

        Hi Mr. Kevin,

        i already bank in the money for your e-book just now and i email the detail using yahoo mail. Is it ok? i still didnt get any respond

  • balqis

    Hi Mr. Kevin,

    i already bank in the money for your e-book just now and i email the detail using yahoo mail. Is it ok? i still didnt get any respond

    • Salam BalqisThank you for your payment. I have activated your order. You should have received an email with the links. Otherwise you can also login to kevinzahri.com/shop/login.php to download.All the best with your eBook. Anything questions that you may have, do let me know.Regards,Kevin

  • Then

    Hi Kevin, can the PDF file printable? Thanks, Then

    • yes of course …. its a high-res PDF :)

      • Then

        thanks! I have made payment RM 40 to your Maybank account this afteroon. But, I have not received the account login to download till now….how??????????????? I sent the payment proof to your email. Please check now. My email address is then_sc@hotmail.com

        • Hello there. just activated your ebook. apologies for the delay.