KBS Fit And Active Bersama Kevin Zahri

Nantikan Program KBS Fit and Active Bersama @kevinzahri & Friends!

Program ini diadakan secara virtual sepanjang bulan Julai dengan melibatkan jurulatih kecergasan yang terkenal iaitu Kevin Zahri dan beberapa lagi jurulatih yang berpengalaman dalam bidang senaman masing-masing. Antaranya ialah Atilia Haron (Selebriti),Hunny Madu (Selebriti), Andy Teh (MMA, Multiple National Champion, pelakon), Linora Low (TV Host, fitness influencer), Nadia Heng (TV Host, Former Miss Malaysia), Hansen Lee (Selebriti, actor TV host, movement coach), Gayatri Pillay dan Konea Kamin.

Program KBS Fit and Active ini merupakan satu program yang sangat berkesan kerana dapat memberikan kesan-kesan positif, cergas, sihat dan bertenaga seperti mengeratkan lagi hubungan bersama keluarga di dalam rumah, mengekalkan gaya hidup yang sihat serta pemakanan yang seimbang.

Program ini dilakukan menerusi aplikasi Instagram, Facebook dan Youtube bagi memudahkan rakyat terus aktif dan bersenam dengan pimpinan dari Kevin Zahri dan beberapa jurulatih yang bertauliah mengikut kepakaran masing-masing.

Jadual KBS Fit And Active: