FREE Membership


Dengan lebih 100,000 ahli sejak 2010, lifetime membership di kevinzahri.com sememangnya satu kemestian bagi mereka yang ingin belajar cara kurangkan berat badan dari Cikgu Fitness #1 Malaysia. Sekali bayar, ahli seumur hidup.

Jom Kurus Sekolah

We Need Your Support
DonateSupport Our Campaign
  • 5000 Sekolah
  • Free Health Education
  • 5Year Campaign

"Kurus" Book

Oleh Kevin Zahri
RM50Pre-Order Special. Normal RM69.90
  • 200 Pages
  • Full Color
  • Jom Kurus Sekolah Support Campaign

Senarai eBook


Dengan lebih 400 muka-surat, eBook-eBook ini merupakan pokok kejayaan ribuan kisah kejayaan kurangkan berat badan dan focus kepada bimbingan untuk membolehkan anda melakar pelan kurangkan berat badan yang tersendiri.

100+ Videos


Lebih 100 video premium menanti anda. Dari siri video Jom Kurus bersama Kevin Zahri, pelbagai soal-jawap, video perkongsian kisah kejayaan kurangkan berat badan dan ikon fitness lain.

Jom Bina Pelan Kurangkan 6kg 10Minggu

Siri video paling popular di mana Kevin Zahri akan bimbing anda langkah demi langkah untuk bina pelan kurangkan berat badan yang unik. Panduan ini telah digunakan ribuan kisah kejayaan kurangkan berat badan program Jom Kurus.

How to Lose 5kg in 5 Week Video Series

English version of my popular weight loss series to help you build a unique weight loss plan through 30 easy to follow videos. Must see if you want to my weight loss secrets.

30 Soalan Lazim Fitness

Pelbagai soal-jawap bersama Kevin tentant cara bermula, senaman, pemakanan, kurangkan berat badan dan lain-lain.

Rahsia Aizat Kurang 100kg 18 Bulan

Video perkongsian tip-tip, amalan dan rahsia Aizat Razak kurangkan 100kg dalam masa 18 bulan. Siri video ini penuh inspirasi untuk mereka yang sukar untuk memotivasikan diri untuk mulakan program kurangkan berat badan.

25 Rahsia Fitness Nana Al Haleq

25 soalan eksklusif bersama ratu fitness Malaysia, Nana Haleq, yang kongsi rutin senaman, tip diet pemakanan dan panduan khas buat wanita yang ingin mantapkan diri atau kurangkan berat badan.