Next Program: 10 July - 8 Aug 2024

Risau dengan berat badan yang makin meningkat?

Sertai Cabaran 30 Hari bersama saya. Lebih 100,000 peserta sejak 2014.

Flash Offer RM47!

Program termasuk:

Mentorship bersama Kevin Zahri

  • Program mentorship eksklusif 30 hari online bersama saya.
  • 3x Sessi LIVE Workout setiap minggu: Isnin 8pm, Selasa 6pm dan Khamis 8pm.
  • LIVE Group Support Meetings setiap Rabu 8pm untuk sokonga perjuangan "kurus" anda.
  • LIVE Kurus Masterclass bersama saya untuk melakar pelan "kurus" dan diet pemakanan anda.
  • Eksklusif WhatsApp Group bersama saya untuk sebarang Q&A dan perkongsian intim.
  • Mini Cabaran: Step Challenge, Virtual Run, 30 Day Bingo Card Challenge dll.
  • Ia adalah YOU vs YOU. Tiada paksaan. Anda boleh menjayakan program ini ikut kebolehan dan kemampuan anda.

Lebih 100,000 peserta sejak 2014

Dengan lebih 2,000 5-Star Reviews

Adakah anda sedang alami situasi ini?

😵‍💫 Anda dah cuba kurangkan berat badan tapi asyik gagal dan cepat putus asa.

😭 Anda dah cuba macam-macam diet dan produk kurus tapi ia tidak berkesan untuk anda.

🤯 Anda tak tahu mula di mana! Terlalu banyak nasihat dan tren-tren social media sampai pening!

😕 Anda dah cuba but sendiri tapi semangat tu kurang dan support system yang anda kurang beri sokongan.

🥳 Anda just nak betul-betul lebih sihat dan gembire dalam usaha kawalan berat badan dan kehidupan anda secara am!

Anda bekerja sepenuh masa & berkeluarga?

Great! Majoriti peserta kami memang bekerja sepenuh masa, berkeluarga dan kesuntukan masa.

Tanpa Cabaran 30 Hari

  • Tiada Bimbingan
  • Tiada Senaman Teratur
  • No Support System
  • Stress & Berseorangan
  • Senaman Tanpa Keluarga
  • Cepat Give Up

Dengan Cabaran 30 Hari

  • Mentorship
  • LIVE Workouts
  • Amazing Support System
  • Kurang Stress
  • Bersenam bersama Keluarga
  • Happy!

Bayangkan jika anda boleh:

  • Bergantung kepada diri sendiri untuk mengawal berat badan anda.
  • Ada ilmu untuk boleh membina pelan diet anda tersendiri.
  • Tak perlu bergantung kepada mana-mana produk.
  • Ada mentor yang anda boleh rujuk untuk bertanya pada bila-bila masa.
  • Ada group support yang positif untuk sokongan usaha anda.
Daftar Sekarang

Memperkenalkan Cabaran 30 Hari

Program Cabaran 30 Hari direka khas untuk membantu anda kurangkan berat badan tanpa stres, secara online dan bersama Kevin Zahri sendiri untuk mentorship dan bimbingan sepanjang program.

  • 100% Online
  • Bersama Kevin Zahri
  • Panduan Step by Step
  • LIVE Sessions
  • WhatsApp Support

Pengisian Cabaran 30 Hari

An amazing program menanti anda.

4x LIVE Seminggu!

Sepanjang Cabaran 30 Hari kami jayakan 4x sessi LIVE setiap minggu. Ini bukan rakaman atau webinar tapi sessi LIVE dengan Kevin Zahri sendiri.

LIVE: Melakar Pelan Kurang Berat Badan

Secara LIVE, belajar cara untuk melakar pelan kurangkan berat badan yang realistik. Ada soalan? Boleh tanya terus nanti.

LIVE: Bina Pelan Diet Yang Realistik!

Sessi LIVE untuk belajar cara membina pelan diet pemakanan ikut keperluan dan objektif kurang berat badan anda.

LIVE: Weekly Support Meetings bersama Kevin Zahri

Setiap Rabu jam 8pm sertai sessi LIVE Group Support Meetings untuk bantuan dan sokong usaha kurus anda.

LIVE Home Workouts

Sertai 3x sessi LIVE senaman untuk aktifkan diri dan belajar erti kualiti senaman bersama.

WhatsApp Group bersama Kevin Zahri

Sertai kumpulan WhatsApp kami untuk pelbagai perkongsian dan pembelajaran bersama Kevin Zahri dan para peserta.

210k Step Challenge & 42KM VR

Aktifkan diri bersama our monthly Step Challenge and Virtual Run. Lebih seronok bersama.

KURUS MasterClass

Untuk ahli LIFETIME, access lebih 300 video dan online courses termasuk KURUS Masterclass dan lain-lain.

Star Of The Month

Walaupun ia Cabaran 30 Hari You vs You, kami raikan pemenang bulanan berdasarkan pelbagai faktor dan bukan soal "kurus" semata-mata.

Bersama Kevin Zahri

Saya faham, ia tidak mudah.

Salam kurus and hi,

Saya faham, anda ingin kurangkan berat badan. Dengan lebih 20 tahun sebagai pengasas program kurangkan berat badan terbesar Malaysia dengan lebih 100,000 peserta dengan pelbagai kisah kejayaan yang penuh inspirasi, sebenarnya kita bukan kejar “kurus”. Kita kejar HAPPINESS.

Tapi bukan termakna “kurus” atau kawalan berat badan tidak penting. Oh ia amat penting. Malah ia amat penting untuk kesihatan diri, keyakinan diri tapi yang paling penting untuk kegembiraan diri. Kalau seseorang itu berat berlebihan tapi HAPPY, itu suka hati masing-masing. Sama dengan duit “money does not buy happiness” tapi boleh membantu.

Bagi anda yang sedang membaca ini, kebarangkalian besar anda tidak gembira dengan penambilan dan berat badan kini. You are NOT happy. Itu lah yang paling penting. Your Happiness. Not mine tapi YOURS. Perjuangan “kurus” ini adalah  cabaran YOU vs YOU dan komuniti ini diwujudkan khas untuk beri panduan, bimbingan dan sokongan kepada perjuangan “kurus” anda.

KZ

Sejak 2013, lebih 100,000 peserta telah memulakan perjuangan kurus masing-masing.

Program ini sesuai untuk peserta yang ...

  • Beginner yang baru bermula dengan langkah pertama.
  • Berat badan 50kg mahupun 100kg sekalipun.
  • Ingin terus istiqamah dalam amalan gaya hidup sihat.
  • Ingin gembira dalaman perjuangan kurus diri.
  • Ingin belajar cara membina pelan diet pemakanan.
  • Tak nak bergantung kepada produk dan suplemen.
  • Ingin group support untuk sokongan bersama.
  • Sertai komuniti positif yang saling membantu.
  • Sentiasa yo-yo berat badan.
  • Berdepan plateau berat badan.
  • Sibuk dengan urusan harian dan kekangan masa.
  • Konsisten dalam amalan pemakanan tanpa stres!
  • Belajar cara kurangkan berat badan dengan betul.
  • Ibu atau bapa yang ingin bantu ahli keluarga ke arah lebih sihat.
  • Sesuai untuk semua. Ia adalah program YOU vs YOU.
Sudah Sedia?

Sudah sedia untuk sertai Cabaran 30 Hari bersama saya?

Sejak 2014, program kami disertai oleh 100,000 peserta dengan begitu banyak kisah kejayaan yang penuh inspirasi.

Daftar Sekarang

2000+ Reviews

Real people with real stories.

2000+ 5Star Reviews

Frequently Asked Questions

Tak jumpa jawapan? Sila hubungi kami melalui laman web ini atau WhatsApp 60165897820.

Cabaran 30 Hari bersama Kevin Zahri adalah program virtual yang boleh disertai dari mana-mana. Tapi selain pengisian virtual kami juga cuba untuk menjayakan pelbagai aktiviti fizikal sepanjang program.

Yes anda akan bersama Kevin Zahri sendiri sepanjang Cabaran 30 Hari untuk pelbagai bimbingan WhatsApp, sessi LIVE dan pembelajaran bersama. Dari masa ke semasa, jurulatih dan pakar jemputan juga akan diundang untuk mengendalikan sessi bersama para peserta.

Anda boleh daftar secara online. Sekiranya anda ingin daftar secara manual bank transfer, sila hubungi kami.

Yes! Program ini amat sesuai untuk mereka yang baru ingin bermula dengan langkah pertama untuk cuiba kawal berat badan, belajar tentang pemakanan dan lain-lain. Jangan risau, you are in amazing hands bersama komuniti yang sehaluan, seharapan dan saling menyokong usaha anda.

Sebagai ahli LIFETIME anda boleh sertai mana-mana Cabaran 30 Hari sampai bila-bila tanpa apa-apa bayaran tambahan.

Yes! Walaupun ia cabaran YOU vs YOU, sebagai pemangkin semangat dan motivasi bersama, setiap bulan kami akan umumkan “Star of the Month” yang dipilih berdasarkan pelbagai faktor termasuk penurunan berat badan, penglibatan, dedikasi dan lain-lain.

Tidak. Jangan risau. Kami faham anda sibuk dan mempunyai pelbagai tanggungjawap. Ini adalah program YOU vs YOU. Jadi jangan rasa tertekan atau stress untuk mengikuti kesemua aktviti. Program ini diwujudkan untuk menggembirakan perjuangan “kurus” anda dan bukan untuk menambah tekanan.

Ya untuk corporate enrolment buat Cabaran 30 Hari syarikat anda, sila hubungi kami untuk bincangkan keperluan anda dengan lebih lanjut.

Yes! Program ini memang diwujudkan khas untuk membolehkan anda sama-sama “mencabar” diri disamping kesibukan harian. Jadi sekiranya anda terlepas satu, dua atau kesemua sessi LIVE sekalipun, rakaman disediakan.