Bersama Kevin Zahri

Program Sekolah

Jemput saya ke sekolah anda untuk sama-sama membanteras obesiti kanak-kanak, hidup aktif dan tingkatkan motivasi bersama. Tapi ingat, ia bukan soal kurus :)

WhatsApp Me
Ia bukan soal kurus

Program Segak - Intervensi Berat Badan

Anda mempunyai Program Segak di sekolah anda? Jemput saya ke sekolah anda untuk perbincangan, seminar dan perkongsian untuk bantu menanangi masalah obesiti kanak-kanak Malaysia bersama.

fun fun fun

Fun & Fitness Games

Setiap lawatan sekolah saya penuh dengan aktiviti dan permainan fitness yang boleh melibatan ratusan pelajar pasa masa yang sana. Melalaui permainan kita dapat menerap minat buat gaya hidup yang aktif.

Motivational Life Story

Motivasi: "Dari Jerman ke Malaysia"

Motivasi melalui perkongsian kisah kehidupan saya dari lahir dan sekolah rendah di Jerman, sekolah asrama, belajar Bahasa Malaysia, penghijrahan ke agama Islam sehingga kecemerlangan akdemik di MRSM Pengkalan Chepa dan pemenang biasiswa dalam bidang kejuruteraan Mekanikal di USA.

FAQ

Soalan Lazim

Untuk menjemput Kevin Zahri ke sekolah anda, sila hubungi kami melalui laman web ini, email atau WhatsApp. Sila kongsi nama sekolah, cadangan tarikh, masa dan sasaran pelajar, termasuk bilangan pelajar yang terlibat.

Program kami sesuai untuk Sekolah Kebangsaan Rendah, Sekolah Kebangsaan Menengah, sekolah swasta, sekolah pendidikan khas dan juga mana-mana sekolah lain.

Oleh kerana program Bukan Soal Kurus Sekolah kami adalah anjuran bersama NGO Pertubuhan Pencegahan Obesiti Kanak-kanak & Dewasa, lawatan sekolah melibatkan sumbangan kecil kepada NGO kami.

Setiap program dan lawatan sekolah biasanya melibatkan 1-2 jam dengan gabungan aktiviti kecergasan dan perkongsian tip kesihatan.