Shazarin: Berjaya menurunkan berat sebanyak 32kg

Perubahan mendadak dari berat saya 92kg telah turun sampai 70kg dan saya membeli e-books bagi ingin mengetahui lebih mendalam tentang pemakanan diet, kalori setiap pemakanan, dan senaman yang harus saya lakukan.
  • Nama: Nur Shazarin
  • Sasaran: Kurangkan Berat Badan
  • Pencapaian: -10kg dalam 2 Bulan
  • eBook yang dibeli: All-in-one eBook Package.

Dapatkan eBook Anda!

Salam Kevin,
Alhamdulillah, e-books dapat membantu saya menurunkan berat sebanyak 10kg. Dari berat saya 70kg sehingga sekarang 60kg.
Saya telah mengikuti cara pemakanan diet yang betul dan senaman yang banyak menurunkan kalori badan sy selama 2bulan lebih saya berusaha melakukannya bagi menurunkan berat badan dengan cepat yang terdapat dalam ebooks Kevin.
Perubahan mendadak dari berat saya 92kg telah turun sampai 70kg dan saya membeli e-books bagi ingin mengetahui lebih mendalam tentang pemakanan diet, kalori setiap pemakanan, dan senaman yang harus saya lakukan.

… Perubahan mendadak dari berat saya 92kg telah turun sampai 70kg…

Akhir sekali, saya berjaya dapat menurunkan berat sehingga 60kg.
Terima Kasih atas nasihat Kevin Zahri.

0 Shares:
0 comments
  1. Sungguh berkesan kalu betul betul mengikut aturan dan panduan.
    Saya berjaya mengurangkan berat 5kg dlm masa 5 minggu

  2. sha > sebelum 70kG memang berat saya 92kG..
    kevin > thanks… yup.. tu gmbr berat 70kg.. now dah 58KG.. hehehehe..

      1. ok..i nak tnye 1 soklan..cthnye DCR i 1894.475..i tolak dgn 550 kalori..jadinye skrg DCR i 1344.475 kn?
        mcm mane klu dlm sehari calorie intake i kurg drpd 1344.475?yg i tahu klu calorie intake lbh drpd DCR akan mnyebabkn kgemukan?tp klu kurg lak mcm mne?adakah ia akan tetap jalankan proses pembakaran kalori?heee..

        1. aeen : intake kurang dari DCR = penurunan berat badan
          intake lebih dari DCR = kenaikan berat badan
          saje nk kongsi ilmu sket2

  3. kenapa penurunan berat saya x stabil.. sekejap naik sekejap turun.. bile masa yg sesuai unuk timbang berat badan.. for you info.. sekrang ni saya timbang setiap hari and setiap pagi.. bila saya berpuasa.. lagi susah nk timbang.. mcm tak balance je.. nape??

  4. berat 51kg tapi naik di bahagian peha and lengan…dlm e-book ade tips ke untuk kecilkan bahagian tu??

  5. sy dh buat bayaran….tp masih xdpt lg e-book tu napa ya??
    sy ada bukti2 pembelian…sy dh buat 1bulan yg lepas

  6. salam kevin, i x pernah diet, i xtau diet tu apa, now badan i sgt gemuk,105kg.. tggi 166cm.. i xtau nk beli e book yg mana.umur i 25 thn..ada 2 org anak,setiap kali bersalin berat makin bertambah..bfore kawin berat i 70kg.. any idea?

  7. shazarin, i would like to have u as my mentor.plisss. im a girl. study at utm skudai. please send me your email Β at halimahton86@gmail:disqus.com.

  8. kevin..i baru umo 17 ..and now berat badan i 75kg..macam mane i nak turunkan berat badan dalam masa 2 bulan??i hope u boleh tolong i selesaikan masalah ini…i nak juga kurus macam orang laen….hope u will help me..

  9. kevin i baru umur 15 …and now berat badan i 75kg..i nak turunkan badan dalam masa 2 bulan ?? i kalu boleh nak turun 18 kg/?boleh tak dalam masa 2 bulan..i hope u boleh tolong i..

    1. 2 bulan 14kg? banyakkan joging. Biasanya bulan pertama memang akan turun banyak. boleh jadi lebih 6kg. Tapi bulan2 seterusnya penurunan akan semakin perlahan

  10. salam..sy bru 17 thun n brat sy sblum ni 96..tp bila sy guna sd2 slama 3 blan brat sy turun 10 kg..tp saya x guna dh sd2..sy nk cuba turnkan sdiri..boleh bg tips x..?sy nk turun smpai 60 kg…sy nk turunkan dlm masa 1 thun ni pling lama..sy harap sgat abg kvin bg tips brksan…(T_T)

    1. tips nya mudah…kawal permakanan…pastikan makan makanan yang sepatutnya…and work ur body….believe me..its work…i lost almost 25 kg…without any suplement or replecment…kesabaran dan istiqamah…

Leave a Reply to norzaini Cancel reply

Your email address will not be published.

You May Also Like