Cabaran Biggest Loser Bersama Wardina Safiyyah

Hello semua! Saya Wardina Safiyyah sangat teruja dengan program “Biggest Loser Challenge” saya bersama Kevin. Kenapa? Sebab utamanya, saya nak kurus! Berat saya tanpa sedar sudah naik 10 kg dan saya perlu melakukan sesuatu. Saya mahu menggurangkan berat badan dan merasa sihat kembali dengan CARA yang sihat dan tanpa mengeluarkan ribuan ringgit. Maka saya mahu mencabar diri dan semua peminat saya yang mahu melakukan yang serupa.

Maka saya mahu mencabar diri dan semua peminat saya yang mahu melakukan yang serupa.

Bersama Kevin Zahri.

Saya lebih teruja kerana Kevin menerima idea saya yang mahu mengurangkan berat badan bersama para peminat saya yang sudah lama menyimpan impian tetapi kurang bermotivasi kerana tiada ilmu dan sokongan. Saya akan bersama 40 rakan/peminat istimewa untuk berjuang selama 6 minggu (buat permulaan) untuk bersama-sama berkongsi tips, motivasi, dan impian untuk menggurangkan berat badan dengan cara yang paling sihat. Program Jom Sihat serta Jom Kurus pada 23 dan 24 Mac bersama Kevin Zahri adalah permulaannya.

Langkah yang pertama adalah untuk menimba ilmu. Mari kita lakukan bersama. Saya ada 10 kg untuk dikurangkan Anda? Mahu bersama saya? Mari kita siapkan minda dan InsyaAllah capai target yang diidamkan!

Terhad kepada 40 peserta: Layari kevinzahri.com/wardina untuk maklumat lanjut dan info pendaftaran.