Ezuwan Kurang 19.4kg. Menang Cabaran Jom Kurus TV Alhijrah

Ezuwan Shah merupakan pemenang cabaran 6 minggu Jom Kurus bersama Kevin Zahri dan TV Alhijrah Assalamualaikum dengan kurangkan 19.4kg berat badan. Di samping hadiah suplemen Nu3Facts, Ezuwan menangi hadiah wang tunai RM1000.

Pada 27 Oktober 2013 Cabaran Jom Kurus bersama Kevin Zahri dan rancangan Assalamualaikum TV Alhijrah sampai ke penghujung. Suasana BBQ bersama peserta memang meriah untuk meraikan kejayaan semua yang berjaya kurangkan lebih 6kg dalam 6 minggu.

Ezuwan Shah diumumkan sebagai pemenang cabaran 6 minggu Jom Kurus bersama Kevin Zahri dan TV Alhijrah Assalamualaikum dengan kurangkan 19.4kg berat badan. Memang hebat. Di samping hadiah suplemen Nu3Facts, Ezuwan menangi hadiah wang tunai RM1000. Ezuwan juga merupakan pemenang cabaran Jom Kurus Raya bersama RTM di mana beliau kurangkan 18.6kg.

Untuk lebih info Cabaran Jom Kurus yang akan datang, sila layari laman web Jom Kurus.
0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Read More

Kisah Daniel Yusuf Kurang Berat Dari 80kg ke 63kg

Nama saya Muhammad Daniel bin Mohd Yusof. Saya berumur 23 tahun dan masih menuntut di tahun akhir di IPTA di ibu Negara. Setakat hari ini, saya telah menjalani hidup sihat semenjak April 2011. Sebelum itu berat badan saya adalah 79.6 kg dan sekarang saya memiliki berat badan ideal iaitu 63kg. BMI dah normal!