Thank you! We collected RM5500 untuk mangsa banjir Kelantan

JK1M berjaya kutip sebanyak RM5500 untuk bantuan ikhlas kepada dua sekolah, iaitu SK Limau Kasturi, Gua Musang dan SM Kebangsaan Dabong, Kuala Krai.

Alhamdulillah, untuk membantu mangsa banjir pantai timur, kevinzahri.com dan JK1M berjaya kutip sebanyak RM5500 untuk ibantuan ikhlas kepada dua sekolah, iaitu Sekolah Kebangsaan Limau Kasturi, Gua Musang dan Sekolah Menengah Kebangsaan Dabong, Kuala Krai. Kedua-dua sekolah terletak di Kelantan dan alami kerosakan yang sangat teruk semasa banjir baru-baru ini.

Alhamdulillah kita berjaya kutip RM5,500 yang telah disalurkan kepada kedua-kedua sekolah.

Berikut adalah beberapa kepingan gambar dari sessi penyerahan kepada kedua-dua pengetua sekolah. Harapan kami semua semoga wang ini dapat membantu pelajar-pelajar Sekolah Kebangsaan Limau Kasturi, Gua Musang dan Sekolah Menengah Kebangsaan Dabong, Kuala Krai.

jk1m-banjir1 jk1m-banjir2

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Read More

Sale! Cabaran Jom Kurus Pre JK1M12

[vc_row][vc_column column_width_use_pixel=”yes” overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ column_width_pixel=”800″][vc_column_text text_lead=”yes”]Azam Kurus 2019? Jom mulakan 2019 bersama…