New Video Siri: 25 Soalan Bersama Nana Al-Haleq

Siri video ini membawa lebih 25 soalan bersama fitness motivator dan ikon Cabaran Jom Kurus, Nana Al Haleq. Beliau akan kongsi tip-tip pemakanan, amalan gaya hidup, panduan suplemen, tip senaman ketika haid, cara menegangkan payudara dan cara beliau dapatkan punggung yang bootilicious.


Siri video ini membawa lebih 25 soalan bersama fitness motivator dan ikon Cabaran Jom Kurus, Nana Al Haleq. Beliau akan kongsi tip-tip pemakanan, amalan gaya hidup, panduan suplemen, tip senaman ketika haid, cara menegangkan payudara dan cara beliau dapatkan punggung yang bootilicious. Ia percuma untuk semua ahli Lifetime eBook & Video Membership dan peserta Cabaran Jom Kurus.
[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://kevinzahri.com/videos/nanaalhaleq/” text=”Tonton: 25 Soalan Bersama Nana Al Haleq” color_override=””]

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Jom minum air masak?

Air tidak dinafikan merupakan sebatian kimia yang paling penting di atas muka bumi. Ia merupakan tunjang kepada kehidupan dan tidak keterlaluan jika kita menyebut, "jika tiada air, maka tiadalah kehidupan".