Looking for Virtual 1:1 Personal Training & Weight Loss Consultation with Kevin Zahri

Hasil perminataan ramai, anda kini boleh melanggan dan jadualkan sessi 1:1 secara virtual bersama saya untuk melakar pelan kurangkan berat badan, bina pelan pemakanan atau sessi senaman virtual.

Jom bina pelan Kurangkan berat badan adna yang realistik (60min)

Sessi 1:1 peribadi virtual LIVE bersama saya focus kepada pembinaan pelan kurangkan berat badan yang unik dan realistik buat anda berdasarkan keperluan, gaya hidup dan kebolehan anda untuk bersenam. Selepas 60min ini, anda akan mempunyai pelan kurangkan berat badan yang unik, realistik dan paling penting, pelan yang anda memahami dan mahir untuk menjayakan buat diri anda. Empowerment itu penting.

Duration: 60min
Language: English or Malay
Medium: Zoom, Virtual

1:1 Diet Planning (60min)

Sessi 1:1 peribadi virtual ini akan focus kepada pembinaan pelan diet pemakanan yang unik buat diri anda berdasarkan citarasa dan keperluan anda yang tersendiri. Sessi pembinaan pelan diet pemakanan ini biasanya adalah kesinambungan daripada sessi membina pelan kurangkan berat badan yang realistik terlebih dahulu.

Duration: 60min
Language: English or Malay
Medium: Zoom, Virtual

Virtual Personal Training (60min)

Sessi senaman virtual 1:1 bersama Kevin Zahri untuk bimbingan kualiti dan teknik senaman, panduan senaman rumah, diskusi atau pembinaan pelan/rutin senaman atau workout bersama.

Duration: 60min
Language: English or Malay
Medium: Zoom, Virtual