Bengkel Stress Management Bersama Kakitangan MARA

Regangan untuk perut dan bahagian pinggang (lower back)
Sempena workshop Healthy Living bersama kakitangan MARA di Kuantan Malaysia yang gabungkan sessi bengkal membin pelan pemakanan dan soal jawap, kami juga anjurjan sessi senaman untuk tujuan kurangkan stres (stress management) dan relaxation.

Sempena workshop Healthy Living bersama kakitangan MARA di Kuantan Malaysia yang gabungkan sessi bengkal membin pelan pemakanan dan soal jawap, kami juga anjurjan sessi senaman untuk tujuan kurangkan stres (stress management) dan relaxation. Sessi ini gabungkan unsur regangan, pernafsan dan senaman untuk tangani masalah sakit belakang. Pada masa yang sama ia bertujuan untuk menghiburkan peserta sebab gelak-ketawa sememangnya dapat mengurangkan stres.

Berminat? Kalau anda ingin menjemput Kevin Zahri untuk adakan sessi workshop atau senaman untuk organisasi anda, sila layari laman web corporate wellness kami atau hubungi Kaka di 019 282 7820.
0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Read More

Corporate Dodgeball Competition in Malaysia for a Truly Amazing Experience

[vc_row row_height_percent=”0″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″ shape_dividers=””][vc_column column_width_use_pixel=”yes” overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ column_width_pixel=”800″][vc_column_text…