Apa dah jadi dengan amanah!?

One thing i memang tak suka is orang yang tidak pegang kepada amanah yang diberikan. really menysusahkan I tell you. why is it that people take responsibilities so easily tapi don’t bother untuk melaksanakannya? if you rasa you cannot fulfill as task, its better for to just say “No, I can’t do it”.
Leceh I tell you! You may ask what happened? Hmmm to make a long story short. Someone was supposed to submit some work to my publisher. after delays on that persons part and asking for extensions..which we agreed to…now tiba2 hilangkan diri. Dunno what happened to him.  And akhirnya, I have to stay up all night and clean someone else’s mess. why because its my project and my responsibility to do the best job possible.
Thats life i guess. Good people are hard to find.

0 Shares:
0 comments
  1. welcome back to our real world, kevin.. tulah asam garam kehidupan. in this world have 3 hard things to find for me lah. 1)love 2) fren susah n senang bersama 3)good people. u must remember this 3 things…
    sabarlah just remember kata orang tua” bukan senang nak senang, dan bukan susah nak susah”… renungkan kata-kata itu..
    at last u akan rasa bangga coz dapat siapkan project tu by urself.

  2. salam kevin…
    selama ni i langsung tatau u ada blog…err…website eh skrg?
    huhu… sian u ek. i leh bayang la camana muka u masa kena benda ni…
    incredible hulk ultraman orang cannibal dalam iklan Halls tu = YOU!
    tapi takpe… at least kita tau sape kita leh caye…sape yg tidak…
    dan lepas ni kita akan lebih berhati-hati…
    boleh percaya org…tapi kena tau siapa dia… tu je..
    ok la…
    senang2 dtg la my blog k…
    adios!

Leave a Reply to roronoa zorro Cancel reply

Your email address will not be published.

You May Also Like