Ingin kurangkan berat badan bersama rakan dalam cabaran Jom Kurus?  Cabaran JK1M bermuka 13 September

Lebih 40,000 Jualan.

Dapatkan eBook Kevin Zahri yang paling popular dan belajar cara kurangkan berat badan dengan betul, mudah dan ikut gaya diet pemakanan di Malaysia.

Lebih Info

eBook Baru: 30 Rutin Senaman Circuit Rumah

Ingin bersenam dalam bulan puasa ramadhan di rumah? eBook ini berikan panduan 30 rutin senaman circuit yang anda boleh lakukan di mana-mana. Percuma untuk ahli Lifetime.

Lebih Info

Recent Posts / View All Posts

how-bad-do-you-want-it

Nazrin Nasser: Susahnya nak kurus!

| Jom Kurus | No Comments

    Saya terima banyak keluhan daripada sebilangan besar orang yang ingin turunkan berat badan. Kenapa susah sangat nak kurus? Susahnya nak buang lemak perut dan sebagainya. Penatlah dah cuba…

Warm Up & Cool Down – Siapa Tak Buat, Badan Confirm MERANA!

| Health & Fitness | No Comments

  Siapa yang kat sini, bila time dia nak workout je, dia tak pernah pun warm up & apa ntah lagi cool downkan? Tahu tak korg, sesiapa yang skip proses…

jk1m-norazreen

Azreen Ariffin: How I lost 38kg in 9 month.

| Success Stories | No Comments

Azreen Ariffin has lost 38kg so far and I am still working to lose another 20kg. The journey is getting harder but I will not stop until I am no longer labeled as Obese or Overweight!

Training Regime

Senaman HIIT. Bagus ke tak?

| Health & Fitness | No Comments

    Ok, entry kali ni saya nak cerita pasal HIIT. Siapa ingat lagi entry saya yang lepas? Semua dah tau macam mana nak kira kekuatan jantung & regime latihan…