5 Alasan Kita Gagal Mencapai Matlamat Kecergasan

gua_new04.JPG

kenapa ramai gagal dalam merealisasikan azam mereka?

Azam tahun baru?

Hmm, ramai including most of my friends gunakan tahun baru for some kind of fitness goal…usually it’s “saya nak kurangkan lagi 10kg” atau “this year I wanna be fit” dan macam-macam lagi.
Saya rasa … in terms of motivation or azam, that’s not a problem tetapi kenapa ramai gagal dalam merealisasikan azam mereka?

Let’s take a look at 5 alasan mengapa kebanyakan kita gagal mencapai matlamat kecergasan.

0 Shares:
0 comments
  1. sy de masalah perut buncit.byk ubt@cream yg sy gune tp still xde effect.pe senaman yg perlu st buat utk.settle pblm perut bunci sy ni….
    mgkin dgn cream yg sy gune bersama dgn senaman akn menyelesaikan masalah sy ni….
    boleh kah en tlg sy senaman mcm mane yg perlu sy buat.serta kan dgn picture skali.
    tq….

  2. Bolehkah saudara Kevin bagi tips diet yang seimbang bagi wanita??Bagaimana pula cara untuk menurunkan berat badan dengan kaedah yg betul melalui pemakanan dan senaman??? n cara mengekalkan berat bdn agar tidak terlalu kurus dan tidak pula terlalu gemuk?

  3. seberapa kerap sy perlu ke gym utk mendapatkan badan yg ideal? sy br seminggu ke gym.. berat badan sy dah cecah 60kg..tggi br 140cm…….

  4. hai…syg mempunyai maslah berat badan yg sgt berat untuk sy.tggi 167cm manakala berat 74kg.bgh yg bermasalah adal lengan,punggung,selulit dan pinggang.sy x buncit.itu yg palik sy muskil.tapi org ckp sy nie tggi cantik dgn tubuh bdn sy yg nemgiurkan nie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like